desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 12 decembrie 2020

12.12.2020

12.12.2020, după masa
de ceva timp pisica mea neagră, săraca, a început să vomite boabele ei pe unde apucă prin casă
sunt două variante:
fie mi-au dat ultima dată boabe otrăvite, că până la noile boabe nu voma deloc
fie se otrăvește fiindcă îi dau apă din sticlele mele, în cazul în care eu sunt otrăvită prin apă
:(((
după ce voi termina zilele următoare și capitolul de concluzii, veți înțelege, în cazul în care veți citi corect, căci ei spun mereu că vi s-au spus minciuni mereu, ceea ce e în mod sigur adevărat, că de fapt nu am greșit absolut nimic și nu am avut nicio tulburare psihică și nu trebuia să fiu omorâtă.

Iar au intrat cu ideea că ”oamenii nu trebuie să înțeleagă că tu ești nevinovăția absolută”. ”Gândește-te ce s-ar întâmpla” ???
Ceea ce e să se întâmple, se întâmplă. De unde știu ei că oamenii nu trebuie să înțeleagă că eu sunt nevinovăția absolută? S-a mai întâmplat așa ceva? Pe ce se bazează? Fără un exemplu clar nu au dreptul să afirme ceva, doar fiindcă teoretic li se pare așa, doar în urma unei simulări a unor consecințe în mintea lor.
Vă spun adevărul - nu s-ar întâmpla nimic rău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...