desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 14 decembrie 2020

14.12.2020

Amorțeli, sete, amețeală...
Faceți o foarte mare greșeală. Nu am avut nici cea mai mică greșeală și am fost în realitate un om perfect. Nu trebuia să fiu omorâtă.
Sunteți și dvs la fel de vinovați cu ceilalți, veți înțelege când voi termina concluziile (poate).
De mai mult de o săptămână nu am mai avut amorțeli și sete încontinuu. Aseară am mâncat ceva gătit de mama și iar au început setea și trezirea noaptea de multe ori...
Realitatea e că a fost de multe ori otravă și, atunci când nu a fost, medicii nu au vrut să mă trateze. Simptome grave au fost de la sub 40 de ani, după ce m-am mutat în blocul trei din viața mea și se părea că sunt otrăvită și mi se umflau brusc și mult picioarele și medicii megau realitatea, deși era clar tromboză uneori. Unii spuneau că am fost condamnată la moarte încă de atunci.
E o greșeală. A trebuit, după o viață întreagă de suferință, să fac față tot singură și stresului de a fi otrăvită. Chiar acum mi-e sete și beau degeaba.
Se pare că oamenii mai slabi de înger nici nu cred că e vorba de otravă, deși am avut des dovezi clare, iar alteori modul de apariție sau derulare a simptomelor.
Alții însă știu adevărul, și preferă să omoare victima, pentru ca nu cumva proștii să înțeleagă că otrava era un adevăr. Ei văd lucrurile rele drept tabuuri și, oricât de valoroasă ar fi victima, preferă s-o omoare, pentru a nu fi obligați ca implicit să recunoască adevărul despre otravă.

Ei spun din nou, cum au făcut de multe ori, că întreaga lume m-a judecat greșit. Nu știu, poate e adevărat. Am fost și încă mai sunt, un om foarte bun, un om de valoare în general - e greșit să fiu omorâtă. Nu am greșit nimic și am fost ceva bun, veți înțelege dacă citiți tot acest blog și concluziile generale pe care am început a le scrie. Socrate a fost otrăvit, dar era totuși legat de politică, în timp ce eu nu am avut nicio greșeală. Ei au spus că au încercat mult timp să mă înfunde, adică să greșesc eu ceva și nu au reușit și de aceea mă otrăvesc.

ei spuneau că oamenii au crezut mereu că eu sunt altfel, ceva rău, fiindcă erau mnițiți mereu, de pildă eu nu m-am frecat decât de câteva ori în zeci de ani și numai dacă eram monstruos torturată și avansează ipoteza că unii mințeau și le arătau oamenilor ceva în acele momente și oamenii proști înghițeau minciuna, deși evident nu aveam de ce să fac așa ceva pentru interese de plăcere sexuală, fiind evident un om inteligent și altfel ce interes puteam avea?!
ei spun și că absolut la fel i-au păcălit pe oameni și despre cum mă torturau părinții, arătându-le minciunile acestora și acoperind adevărul crud despre nevinovăția mea și ura lor, momentele lor de dezlănțuire, faptul că nu eu îi provocam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...