desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 22 noiembrie 2013

Cântece despre cântece

COLAJ DE MELODII VECHI CARE VORBESC DESPRE CÂNTECE






but with a different meaning…”

And I



Sunt melodii vechi, unele mai puţin audiate din trecutul meu, mai puţin interesante pentru publicul de azi. Ştiam desigur mai multe  cântece despre cântece... Vă ofer şi un cântec mai vechi de pe casetele tatei, cu titlul Cristina, despre o fată Cristina care căuta faimă şi succes şi povestea se termina cu bine (eu nu am avut vise de glorie niciodată) - tata spunea că e cântecul meu, nu l-am găsit pe net şi înregistrarea mea e proastă:


 Şi încă un cântec prost...adică un cântec interpretat de mine, cântec celebru cu vocea mea slabă şi lipsa urechii muzicale, numai dacă sunteţi curioşi, dar vă rog să nu râdeţi, mereu mi-a plăcut să cânt, chiar dacă nu cânt bine (e şi înregistrarea proastă, bâzâie):



Vă rog să nu mă înţelegeţi greşit, am fost un om foarte chinuit pe nedrept şi adevărul întârzie...din cauza singurătăţii şi suferinţei mai cântam şi eu din când în când de durere...ştiu că nu cânt bine!
Un alt cântecel interpretat de mine:



Un comentariu:

  1. aveam o voce cel puțin mai bună ca în ultimul cântec aici, nu s-a înregistrat bine, adevărul despre vocea mea reală era mai aproape de One day at a time, penultimul video de aici.

    RăspundețiȘtergere

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...