desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 24 noiembrie 2013

Lucru manual

Acum câţiva ani coseam goblenuri, fără îndemânare desigur. Dar când am început să cos mai bine, am abandonat din cauza torturilor mai groaznice asupra mea, pe care le-am povestit.

Vedeţi dvs., oamenii sunt cruzi. Faptul că un om e evident nevinovat, că ascultă zilnic muzică clasică cu sufletul senin, că trăieşte în sărăcie, nu în lux, că citeşte Biblia, că coase goblenuri, citeşte cărţi bune şi desenează în creion sau acuarele, nu îi împiedică să maltrateze acel om, din motive necunoscute mie. Fie datorită poftelor lor sexuale murdare, fie datorită simplului fapt că nu le-a plăcut de mine. Dar acest lucru nu justifică groaznica tragedie pe care au creat-o şi întârzierea drepturilor pentru mine şi a adevărului. Şi ca întotdeaun acând oamenii persecută un om curat, tot ei inventează că eu mă victimizez singură şi că eu aş fi vinovată, deşi am suferit 30 de ani oameni buni!! E monstruos, de ce nu îşi asumă responsabilitatea şi dimpotrivă ei spun că eu nu fac acest lucru? Dar eu nu am avut viaţă deloc...deloc din 1984.

Iată aici cele trei cusături ale mele, cea din mijloc doar pe jumătate terminată:





O parte din desenele mele din anii 2005-2006 au ajuns la Zăgrean, care nu ştiu ce a făcut cu ele. I le-am dăruit, fiindcă pe vremea aceea mai credeam în el şi nu ştiam că era căsătorit. Am mai dăruit unul şi doamnei doctor psihiatru, fiindcă eram cam ameţită de medicamente, că altfel nu îi dădeam. Şitu că nu am îndemânare, dar mi-a plăcut să desenez uneori. Aici sunt adunate unele din primele mele desene, de atunci am mai desenat și am prelucrat manual pe calculator - adică cu mouse-ul, desenele vechi:

Din ultimele mele schiţe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...