desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 13 ianuarie 2021

13. 01.2021 - 15.01.21

13. 01.2021
Iarăși ideea lor că au înțeles ce și cum sunt și că vor să mă distrugă sau să mă termine înainte să înțeleagă și alții. Uf. Trebuie să termin de scris concuziile acelea. Gândurile lor nu mă deranjează de fapt decât atunci când sunt lovită simultan fizic.
Chiar dacă dvs. m-ați condamnat indirect la moarte deși știați adevărul, eu totuși mai spun odată că am fost un om bun și perfect normal întotdeauna, deși am fost aproape total izolată din 84, astfel încât nu există dovezi despre mine în memoria nimănui.
Azi au inventat altceva. Ei spun că poporul român a păcălit întreaga lume (?) și că a câștigat simpatia tuturor măcelărind un om total nevinovat. Alții spun că eu încă nu am înțeles și alții că oamenii nu au înțeles încă nimic. Nu cred ce spun ei despre poporul român. Alții spun că toată omenirea a mințit despre mine etc.

bună seara, va trebui să scriu capitolul despre sărăcie azi... deși acum nu mai sunt săracă, am pensia de 800 lei față de 450 cât era la început - cu restul banilor din chirie cu tot e destul - voi explica imediat - aici la Voluntari doar iarna e greu de plătit gazul - de pildă acum a venit factura 700 de lei la gaze și 150 la electricitate, 2 persoane

ei au spus că am albit din cauza torturii - eu nu știu, dar mama a albit mai puțin (?)până la peste 73 de ani, (la mine în cameră e zugrăvit albastru, cum era în satul bunicilor spoit zidul cu var)



Am notat mai demult că voi arăta factura pentru care mi-au blocat cardul de sănătate fără avertisment - era exact cum am povestit, 200 de lei și ceva, exact 228 sau 220 lei, în 2016.


deoarece mă atacă sexual și mă împroașcă cu multe gânduri de ură și moarte, nu pot nici scrie azi mai departe - poate mâine dimineața una sau două din acele concluzii

14.01.21
Azi noapte m-au torturat înfiorător.
Acum au intrat peste mine cu altă invenție, denaturând ceva ce gândisem eu - ei spun că au vrut să îmi distrugă intelectul pentru ca să nu creez ceva sublim sau frumos și eventual să dovedesc astfel adevărul despre mine. Apoi au zis ceva similar - că toți vor să mă distrugă neapărat, fiindcă încă sunt în stare să susțin teză de doctorat. Alții au mai spus că acum începe tragedia - că niciunul nu vrea să recunoască adevărul și mă omoară cu toate popoarele sau lovesc pe rând - asta face parte din aberațiile lor politice.

Ei spun că ”idioții” au crezut întotdeauna că eu sunt altceva decât sunt și de aceea ”porcii” au mințit despre mine și astfel toți mint și în felul acesta mă omoară.
alții la fel - ”tu ești un om despre care s-a mințit și se minte”

14.01.21
am fost în oraș și iar m-au împroșcat cu multă ură de moarte, de exemplu spuneau că ei abia acum înțeleg de ce celor ca mine li s efăcea lobotomie pe vremuri - și ei mai spusn că e mult mai simplu să îi omoare, cu otravă
în bloc, pe holul meu era putoare goraznică ca de otravă oricum
la medicul de familie m-au ținut mult timp închisă singură într-o cameră mică, unde miroasea parcă la fel ca în blocul meu, oribil
am ajuns acasă în Voluntari și au început să îmi ardă obrajii, la fel cum am pățit când eram otrăvită în aer de multe ori - e mult timp de când nu mi-au mai ars obrajii, deci clar e din cauza otrăvii
ei spun din nou că au votat iar să mă omoare
mai spun din nou că deși am fost singură toată viața, ei au mințit și mint cu toții despre mine și proștii nu mă cred, deși am spus adevărul că nu am greșit nimic toată viața și că am fost un om perfect - ei spun că oamenii pur și simplu mint fără rușine ca să mă omoare, la fel cum mă otrăvesc și mă f_t fără rușine cu același scop, deși nu există motiv real de a fi omorâtă
au spus din nou că pe ei îi deranjează să fie forțați să spună adevărul atunci când de fapt au intenția să mintă
au spus din nou că oamenii răi au inventat că aș avea o greșeală legat de ceva ce eu nici nu cunosc și nici nu am greșit nici măcar o dată - și deși nimeni nu a vorbit cu mine o viață, totuși proștii cred că eu, incapabilă să mint, aș minți.

În afară de faptul că ei spun că eu sunt tot ceea ce e bun, dar proștii cred că eu sunt rea, tot ei spun că absolut nimeni nu mă vrea și toți vor să mor, fiindcă eu sunt geniu, dar proștii cred că aș fi idioată sau proastă.
Nu știu cum ar putea cineva să creadă că un om evident izolat cu forța de la 13 ani, fără alt om în viața sa decât mama toată viața este idiot sau prost. Nu am avut nicio șansă cu adevărat.
Au aruncat asupra ta, Cristina, toată ura nebunilor și nebunii nu pot judeca deloc. Au prezentat (?) totul exact invers decât a fost. Niște porci s-au folosit de nenorocirea ta pentru a își crea propagandă electorală. ??
Ar fi fost un scandal prea mare să te accepte.
Ar fi fost o rușine prea mare să fii acceptată fiindcă ar fi însemnat să recunoască adevărul cei care au greșit.??
Dar nu au dreptate - dacă era doar greșeală putea fi adevărul. Crima începe odată cu intenția lucidă de a omorî, așa cum spuneau ei din 2006 - că trebuie să mă omoare ca să mușamalizeze totul.

15 ianuarie 2020
azi dimineață am constatat din nou că mama sau altcineva (vecin?) mi-a luat medicamentele de inimă Concor din punga mea cu medicamente de inimă.

Când m-am întors din București acasă ieri seara, am văzut doar că mama umblase la pernele mele de pe pat, răsturnate, și am întrebat-o dacă a luat ceva, iar ea mi-a spus că a vrut să șteargă praful.

Aseară nu am constatat lipsa medicamentelor Concor, fiindcă eu le iau în doză unică dimineața. Eu fusesem în oraș la farmacie și tocmai cumpărasem altele pentru încă o lună, așa cum fac în fiecare lună. Zi de zi am luat cu grijă medicamentele pentru toate afecțiunile sau bolile mele, inclusiv cele de inimă și nu s-a întâmplat niciodată să le rătăcesc sau să le amestec - ele fiind în 3 pungi separate.

Era absolut iposibil să le arunc din greșeală sau să le pun în altă parte. Oricum m-am uitat și în restul pungilor și nu sunt. Nu erau două cutii pline, ci erau două cutii cu 1 sau 2 folii fiecare, cu câteva pastile doar înăuntru. Este posibil ca mama să fi făcut așa cu scopul de a da impresia că sunt nebună, fie că fabulez sau mint că mi le-a luat ea, fie că sunt nebună findcă le-am rătăcit sau aruncat din greșeală. În afară de acele medicamente - ambele cutii - nu lipsește nimic, nici medicamente și nici altceva și, de când stau la Voluntari, nu mi-a dispărut nimic, în afară de niște medicamente foarte importante pentru mine - pastilele psihiatrice Seroquel, mai demult.

I-am spus mamei și ea a urlat la mine - cum pot să o acuz de așa ceva. Unii care au intrat peste mintea mea spun că e vorba de niște asasini plătiți și că în final ei asta vor face, îmi vor lua pastilele. Dar deja le-au luat și le-au luat exact când mergeam în oraș să iau altele. Oricine m-ar fi cunoscut cât de puțin ar fi înțeles că e imposibil să mint sau să fabulez, dar din păcate am fost complet izolată de fapt toată viața, încât nimeni nu mă cunoaște și proștii cred, după cum se pare, că aș fi fost nebună, în modul în care mint, chiar și în acte, psihologii sau psihiatrii. În mod bizar, pastilele au dispărut exact când luam altele anticipat.

Azi am suferit enorm și este tare rău și acum, findcă datorită unor alimente rele și faptului că nu am avut pastile laxative 1 sau două zile, m-am constipat monstruos, cum nu am mai fost niciodată. A fost și efortul inimii la defecație, poate de aceea mi-au luat pastilele, dar nu am reușit în ciuda durerii să am scaun, am făcut tot posibilul și am pus supozitoare 3 sau 4 din când în când - inutil, fiind tare materia fecală și lipită puternic. Mai am și hemoroizi sau altceva - nu știu sigur dacă nu e cancer și ei mint - și e și mai greu și dureros. Am avut ultimul scaun acum 5-6 zile - ei ziceau și azi sau ieri că toți vor să mor. Azi din nou au început că oamenii sunt proști și o cred pe mama. Nu știu ce să fac cu scaunul - i-am spus și mamei și a urlat urât că am probleme zilnic și ea se omoară și a făcut o scenă urâtă ca întotdeauna, și a inventat că mă plâng zilnic, când eu nu m-am plâns decât rar de tot, dacă a fost ceva grav, dar poate că proștii cred că ea spune adevărul, fiindcă m-am plâns pe internet.

nu am pe nimeni să plătesc să îmi facă clismă și am sunat la o vecină asistentă la Fundeni, și ea mi-a recomandat să cumpăr microclisme, dar nu s-a oferit să îmi facă eventual ea o clismă normală - cred că are dreptate și așa voi face, dar nu pot merge eu să iau microclisme fiindu-mi rău și mama nu poate nici ea, dar vine asistenta de psihiatrie pe la mine și poate îmi aduce, așa cum a rugat-o mama. Mama s-a enervat spunând că ea nu a cerut așa ceva de la mama ei - și eu i-am spus că sunt singură, spre deosebire de ea, și am fost singură toată viața. E adevărat, în plus sunt singură fiindcă ea a vrut așa.

ei spun că nu e hemoroid, că e cancer în faza terminală, fiindcă medicii nu au vrut să mă ajute când am cerut ajutorul în ultimii ani, de multe ori
ei spun că eu nu am decât 50 de ani și nu am greșit nimic, dar toți vor să mor din cauza unui porc
eu spun că, dacă aș fi reușit să termin povestirea, din care mai era foarte puțin, aș fi trimis peste tot și poate cineva m-ar fi vrut, oricum nu aș fi mai intrat pe facebook deloc, și mai era puțin de scris, ați fi înțeles poate că am fost doar un om bun și frumos și nevinovat, dar și inteligentă - ați fi văzut poate o parte din multe lucruri bune și frumoase

iar au intrat unii nebuni cu ideea ”inculpatul”, deși nu am greșit niciodată nimic
Nu pot introduce clisma, e ceva rău și nu intră, poate tumoră sau nu, oricum i-am spus medicului de familie totul de mult și ieri chiar despre hemoroid sau ce este, am fost la mai mulți medici și v-am povestit cum au mințit probabil cei de la spitalul Monza
nu știu ce vor face, unii spun că vor să mă ducă la spital să mă omoare acolo
mama mă bruiază încontinuu

au început din nou, cu idei vechi, inclusiv cu ideea că România e o țară de nebuni, și ei mă omoară pentru ca oamenii să nu înțeleagă asta.
Nu cred așa ceva.

În final a trebuit să o chem pe vecină eu, fiindcă nu găseam altă soluție. Mi-a făcut clismă și a reușit - dar a zis că e din cauza hemoroidului, dar el era afară din intestin. Înăuntru e ceva rău care nu permite scaunul decât foarte greu. Este se pare și mai sus pe colon. Unii zic că eu sunt în faza 2 a cancerului, nu terminal. Mama a făcut scandal și a fost cu greu de acord să vină vecina - în casă miroase urât de tot și unii spuneau că așa miroase cancerul sau otrava.
iată ideile lor patologice:
nu avem ce face, Cristina, trebuie să susținem minciunile celor dinaintea noastră
politicienii te omoară, nu medicii, ei au inventat minciuni și au îndobitocit întreaga omenire despre tine
unii au inventat că tu ai avut relații sexuale
Mai țineți minte povestirea mea adevărată în fiecare detaliu despre profesorul meditator Z? Ei au inventat că el a mințit despre mine, că el a îndobitocit întreaga lume să mă omoare findcă mă urăște !!? Nu are cum să fie adevărat, e absurd, el totuși era un om cât de cât rațional și nu poate avea motiv de ură sau de omorî.
Ei spun că el și mama sunt singurii oameni care mai știu ceva despre mine, dar puțin, adaug eu.
în mod fantasmagoric, unii spun că moartea mea le va aduce 500 de ani de mizerie, fiindcă sunt complet nevinovată Ei spun din nou că a răsuflat ceva, și așa cum au spus de mai mulți ani, trebuie să se asigure că nimic nu răsuflă despre mine.
ei spun că este cea mai jegoasă și hidoasă crimă cu putință.
adineaori m-au lovit în creier astfel încât am uitat tot ce spuneau adineaori și mai aveam de adăugat aici și acum ei au tăcut.
mai spuneau ca întotdeauna că mă omoară cu toții fiindcă absolut nimeni nu mă vrea, deși sunt numai ce e bun și întreaga omenire greșește.

S-ar putea, cum am spus și eu și ei, ca aceste cancer sau ce este, să fie din cauza otrăvii pe care mi-au dat-o și otrava din cauza ideilor lor greșite și mincinoase că trebuie să mă omoare, sau că am fost condamnată, deși nu am greșit absolut nimic. E adevărat, am sperat că se vor răzgândi, dar nimeni nu a vorbit cu mine - e clar că v-au îndobitocit că trebuie să fiu omorâtă, nu e adevărat.
ei spun că abia după ce mor mă voi transforma într-un roboțel, ca toți ceilalți, că mama mea m-a omorât întotdeauna etc.
fantasme tanatice ale lor

”am avut grijă ca nimeni să nu vrea să răzbune acest om după ce moare”
dar am fost izolată din 84 și nu am fost nimănui de folos - și cum adică să răzbune? Niciodată nu e nevoie de răzbunare, mai ales dacă omul a fost perfect și eu am fost. Am explicat de mult că nu trebuie să fiu omorâtă, dar ei spun că toți au fost îndobitociți că e invers. De unde știu ei/ oare cum au aflat? Nu aveau cum, chiar dacă ar fi omorât altele, cum spun ei mereu... ce e aia răzbunare?!

iar au început cu aberații, de data asta politice - comuniștii vor prelua totul și o vor crește pe următoarea, fiindcă au înțeles că nu se poate fără
sunt nebuni sau fac pe nebunii să credeți dvs. că eu fac pe nebuna, nu e așa, eu am fost cu adevărat un om perfect, nu eu am stimulat ura oamenilor față de mine sau nebunia lor, e o greșeală să mă omoare, am spus cele de mai sus doar ca exemplu, sper să am viață să pot termina povestirea măcar
absolut sigur nu am fost sursa niciunui rău

”asupra ta e direcționată ura întregii omeniri, Cristina, și nimeni nu vrea să fie adevărul, fiindcă toți au greșit, iar tu nu puteai fi salvată decât prin adevăr, deci te vor omorî”
Nu mai scriu nimic, sper să mă întorc la povestire mâine, am încă 10 concluzii scurte, cum știți.
Oricum, ei au spus de multe ori că oamenii nu mă urăsc pe mine, fiindcă eu am o imagine publică diformă, total falsă, și asta în secolul 21, când toți știu cum apar imagini publice, și deși am fost izolată din 84.

am omis să spun ceva important
a venit azi asistenta mea psihiatrică, Carmen, care s-a opus mai demult internării mele când mi-era tare rău
niciodată nu a cerut bani pentru medicamente, dar azi a trebuit să plătesc 100 de lei pentru medicamentele mele și 50 de lei pentru mama, care a beneficiat de bromazepan, deși nu e ea pacienta și pentru miniclismele mele inutile acum nu mai am bani să dau pentru clisma făcută și eventual pentru altă clismă, dacă va mai fi nevoie
ei spun că e ceva penibil ca ei să fie dedesubtul meu și că vor toți să mor ca să se elibereze de intelectul meu superior lor ???
spun că toți vor să nu fie adevărul, să mor în tăcere
că toți vor ca oamenii, adică proștii, să nu înțeleagă moartea mea, adică faptul că ei mă omoară
că este vorba de ”crimă foarte gravă prin otrăvire”
dacă îi spun mamei că nu pot plăti întreținerea, ea va face scandal monstruos
aripiprazolul adus mie azi e de 10 în loc de 15 mg, dar mai am din cel vechi și îmi va ajunge cu restul laolaltă
de data asta mi-a adus pentru 2 luni, de obicei primeam pentru o lună

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...