desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 19 ianuarie 2021

19.01.2021

Zilele acestea, după ce am avut edem al gambei pronunțat, care a durat mai multe zile, iar au început arsurile de obraji și usturimi și totodată migrene puternice, seară de seară, într-adevăr oribil. Ei spuneau că e iar otrava, dar poate e boala achiziționată datorită otrăvirii. Nu mai pot mânca, ingestia de alimente - chiar și puțin, îmi face rău, dar oricum mâncarea nu a însemnat nimic pentru mine niciodată, la fel cum nici activitatea sexuală nu a fost niciodată ceva dorit de mine - proștii au fost poate păcăliți, ce spun eu e adevărul. Au umblat la design-ul blogului astfel încât au scos butonul de editare rapidă care îmi permitea să fac modificări pe text de pe pagina blogului direct. Păcat.



Azi, 20 ianuarie, 2021
Azi noapte m-au torturat sau mi-a fost rău cerebral extrem de monstruos, deși de câteva zile nu mănânc și nici nu am vorbit singură.
ei spun că eu am fost crescută în acest scop, pentru a fi măcelărită cerebral - unii insinuează că mama mă torturează așa, după tot ce a făcut din 1984. Au spus din nou că i-au păcălit în cele mai mici detalii absolut pe toți.

Bună seara, călători sub flamura internetului, tineri și bătrâni, deșt-epți și deșt-epte! Probabil că am faimă în rândul dvs. de martir cicălitor și plicticos, insistând pe detalii evidente și clare...
Trăiască ziua de azi și noaptea care vine!
Mi s-a spus poate de sute de ori că oamenii m-au f_t și de aceea mă omoară și tot de aceea m-au izolat și tot de aceea au mințit despre mine întreaga mea viață, ca să justifice omorârea mea...
Dar poate ei greșesc... poate mai e o speranță, dar mi se spune mereu că toți au fost îndobitociți și nu există îndoială că toți vor să mor.
Păcat, am fost un om chiar perfect - nu fizic, ci psihic, și în plus cu o imensitate de bucurie și frumusețe în suflet plus intelectul de valoare, dar nimeni nu mă știe. Adică am fost o capacitate - și probabil am susținut, fiind capacitor, multă electricitate statică, deci resurse energetice pentru lume. Recitiți teoria fizicii despre capacitori.
Nu aveam, cum am mai spus, de unde să fi găsit lume.
Oare de ce consideră ei că omul f_t trebuie omorât? E greșit, mai ales că eu nu am indus în ispită pe nimeni și nu am poftit nicio plăcere, în afara muncii intelectuale - citit, scris, studiat etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...