desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 7 ianuarie 2021

7 ianuarie 2021 - Corectură

Azi am terminat de corectat la prima mână toate postările din 2013, primul meu an pe acest blog. Adică am curățat html-ul. Voi continua cu restul postărilor. Am făcut și câteva adăugiri la unele postări, am notat data de azi sau de zilele trecute acolo unde am scris. Nu am modificat nimic, doar am mai adăugat câteva vorbe - de citit tot voi citi la sfârșit de tot dacă voi putea, după ce termin și ultimele concluzii. Celelalte postări par să fie toate corecte, dar le voi verifica pe toate. După ce termin și ultimele concluzii, voi scrie și un scurt ghid de lectură și apoi gata.

În afară de jurnalul a diverse zile bune sau rele, jurnal care are ca titlul data din calendar a acelei zile, au mai existat mai multe povestiri de sine-stătătoare, care, în general, există sub eticheta povestire.
În rest, mai sunt câteva serii de povestiri, importante pentru a înțelege povestea vieții mele în sensul curgerii timpului, dacă sunt citite în ordinea publicării lor.
Acestea sunt ISC - serie cu această etichetă ISC care cuprinde 29 de postări. Am recomandat citirea blogului începând cu ISC, un fel de rezumat al vieții mele, care conține și linkuri spre alte povestiri din blog, care completează tabloul descris în ISC.
Altă serie este seria blocurilor - pentru a aduce lumină în relația mea cu vecini de bloc dn București. Seria e sub eticheta TVB, cuprinzând o povestire pentru blocul 1, 14 povestiri pentru blocul 2 și 23 de povestiri pentru blocul 3.
Viața socială e o serie de 19 povestiri pentru viața mea de după 2005, la eticheta VS.
Probleme medicale diverse cuprinde 11 povestiri - eticheta medicina.
Internetul în viața mea cuprinde 13 povestiri, cu eticheta IVM.
Mai există și serii mai scurte - cum ar fi misterele familiei sau oroare în viața mea primăvară-vară 2016.
Mai am încă de trecut etichetele la locul lor.
În final seria concluzii, cu vreo 20 postări, la care încă lucrez.

Numărul total al povestirilor sub anumite etichete nu este exact cât am scris mai sus, dar nu cred că voi mai corecta. Ca ghid de citire a blogului, dacă vă aventurați, recomand citirea povestirilor Amintiri din copilărie I și Amintiri din copilărie II și Spitalul de psihiatrie și Detalii despre spital și ulterior etichetele, respectiv seria ISC, seria TVB, seria VS, seria medicina, povestirile grupate la sexualitate, seria IVM, seria concluzii și apoi restul, dacă mai doriți cumva. Mulțumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...