desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 10 ianuarie 2021

7-11 ianuarie 2021

7.01.2021
de-a lungul anilor am fost monstruos torturată zi de zi, și otrăvită fără nicio vină și mama tot continua să mă lovească, după tot ce făcuse. De aceea invectivele acestea exagerate ale mele, recunosc, de scroafă infectă și altele pe blogul meu. Este adevărul, tot ce am povestit despre ea și m-au torturat așa rău încât m-au obligat să recunosc totul despre ea și ea se "bucură" poate (eu mă îndoiesc), fiindcă așa mi-a promis din copilărie - că mă va omorî și va minți și lumea toată va crede minciunile ei. Aparent așa este, proștii asta cred și par să mă urască. Nu știu dacă puteți observa că a fost mereu vorba de oameni cu multă putere în societate, care par să descindă din mai multe vieți sau reincarnări, care lovesc și maltratează un om tânăr, singur, sărac, fără sprijin, fără experiență... Oare nu vedeți că aranjamentele psihiatrice - diverse teorii sau categorii nosografice - sunt prefabricate și de fapt greu de crezut? Nu vedeți că e mai logic că mama e cea rea și asasinul eventual (poate nu chiar, dar pe aproape), nu copilul sau fecioara sau chiar fiica deja matură și izolată o viață întreagă, așa cum i se promisese demult? E așa simplu și sunteți toți orbi... și eu am fost cu adevărat numai binele. (azi, 7.01.21)

8 ianuarie 2021
Azi iar au intrat cu ideea că e hidos faptul că eu sunt tot ce e bun în cele mai mici detalii și toți vor să mor. Da, e hidos, au dreptate, dar vă atenționez că au obiceiul să spună cuvântul hidos prea des.

9 ian 2021 - Ei spun iar că toți (cine?) cred că e vorba de un caz psihiatric extrem de grav (oare așa cred ei?) și de fapt e vorba de crimă.

Azi, 10 ianuarie, 2020. Este un lucru ciudat oarecum. Sunt întrutotul conștientă că poeziile mele nu au nicio valoare și am fost mereu conștientă de acest lucru.
Totuși, am fost tratată oarecum ciudat și voi spune pe scurt - am fost persecutată chiar și în ceea ce privește poezia scrisă de mine, în diverse moduri.
Este adevărat că nici pe facebook poeziile mele nu au plăcut deloc, dar o mare parte din poeții de pe internet sunt la fel de proști ca mine în ce privește pozia, dar ei au fost acceptați și de edituri, și de reviste literare și foarte mult între ei, inclusiv pe facebook sau pe grupurile de pe facebook, în timp ce eu nu am fost acceptată deloc de nimeni, având doar câteva semne pozitive dacă postam vreo poezie. Și complet neacceptată ca persoană. Bineînțeles că nu am fost nebună, fiindcă, știind că poeziile mele nu sunt de valoare, nu am mai scris.
Dar am să explic încă un lucru: era evidentă valoarea mea de om, caracterul frumos și dragostea de oameni și de asemenea intelectul bun și faptul că nu am fost nebună, chiar și din lectura atentă a poeziilor mele. Așa am fost cu adevărat, nu e prefăcătorie, nu e fanfaronadă. Și gândiți-vă puțin și în ce condiții am reușit să scriu aceste mizerii de poezii - atât otravă multă cât și izolare de peste 30-36 ani și evident tortură și ura unor oameni necunoscuți de mine, care nu știu nimic despre mine.
Chiar dacă poeziile mele nu aveau valoare, era totuși evidentă bunătatea și lumina mea de suflet și gândire - și meritam să fiu acceptată măcar ca persoană - dar ceilalți toți s-au acceptat reciproc și pe mine nu.
Mi s-a întâmplat nu de mult încă un lucru neplăcut legat de poezie - un domn pe nume Ionuț Cristache a publicat de mai multe ori - prea des - unele poezii ale mele în - ce credeți? - Gazeta de Dâmbovița, deci nici măcar revistă literară. Mai demult nu am spus un nu categoric fiindcă am fost delăsătoare sau fiindcă m-am simțit rău. În plus, domnul Ionuț a luat poezii de-ale mele la întâmplare, fără girul meu - deci s-au nimerit poezii pe care eu nu le-aș fi publicat oricum. Nu am avut nicio greșeală toată viața, nu merit astfel de tratament - adică postare la gazetă a lor. Deoarece oamenii au avut ceva cu mine - unii chiar azi au spus că nebunii cred că eu aș fi ceva rău și eu sunt de fapt numai binele - este deci posibil ca unii oameni care au fost mințiți despre mine să caute să mă defăimeze, deși nu am avut respectul altora nicicând din copilărie, deci nu aveau ce să defăimeze, eu find strivită și torturată întreaga viață. Prin interpretarea greșită a poeziilor de exemplu.
Deși am scris de 13 ani, totuși printre poeziile mele s-au strecurat foarte puține vulgarități sau cuvinte vulgare, și ele au apărut împotriva felului meu obișnuit de a fi, mai mult fiindcă am fost trasă de felul de a fi al celorlalți poeți de internet, care, spre deosebnre de mine, au fost acceptați. De aceea mă deranjează când domnul Cristache îmi publică poeziile mai slabe sau cele numai câteva care conțin cuvântul sex sau unele pasaje ușor erotice.
Azi sunt din nou extrem de otrăvită (posibil), burta mi-a crescut enorm și mi-e rău.

Ei spun din nou că o nebună infectă omoară un om absolut bun și normal, dar că oamenii cred invers, că eu aș fi nebuna și de fapt e mama. Normal că nu aș fi omorât pe nimeni.
Eu nici acum nu dau vina pe mama, fiindcă mereu părea că restul lumii e vinovată sau mai ales restul lumii, nu ea Când eram copil ai mei spuneau bancuri adesea - la un moment dat nașa spunea ca banc - că s-a dat la un examen tema să fie comentată lucrarea literară Venea o moară pe Siret și un elev a scris ceva frumos și destul de lung despre cum Venea omoară pe Siret. Nașii mei purtau numele Moldoveanu și spuneau uneori bancuri cu moldoveni, cu evrei, cu olteni, cu armeni, cu țigani și cam atât ca naționalități.
Azi iar au spus că și apa e otrăvită.
Și că întreaga omenire m-a condamnat, deși nu am avut nicio greșeală. Și iar au început să spună că voi muri în curând.
Mai am doar 10 concluzii de scris, mă rog lui Dumnezeu să pot termina, dar ei spun că oamenii toți sunt nebuni. Ei spun din nou că pe cei proști și răi îi crede toată lumea și pe mine absolut nimeni.

Cum au putut crede că un ASEMENEA OM (?) este geniu?
Ea chiar asta a fost, dar poporul nu trebuie să înțeleagă.
Aceștia sunt la fel cu cei care spuneau des că poporul TREBUIE să creadă că eu sunt rea, proastă și nebună. Unii spun că e vorba de interesele unor porci și că oamenii buni au fost toți păcăliți.

azi, 11 ianuarie 2021
Sunt palidă, gălbuie, și mi-e rău... ei au zis că a fost otravă acum câteva zile din nou - și mi-a fost extrem de rău Azi m-au copleșit iar cu ură și amenințări de moarte și au spus din nou că vor să mor fiindcă sunt schiloadă și ei nu acceptă să îi conducă o schiloadă, adică mă omoară fiindcă nu acceptă ca eu să fiu mai inteligentă ca alții (?). Totuși, dacă m-ar fi cunoscut, nu m-ar fi otrăvit și m-ar fi acceptat sigur.
Alții din nou că ei așteaptă să îmi cer eu iertare, deși m-au torturat și închis continuu din 84, iar eu cu adevărat nu am avut nici cea mai mică greșeală toată viața - puteți să mă întrebați, voi explica tot și chiar dovedi dacă doriți.
Au intrat iar cei cu ideea ”inculpatul”.
Vă doresc o zi frumoasă și numai bine.

Am comandat online o pernă ortopedică pentru șezut ceva mai scumpă - peste 100 lei cu transport cu tot.
Am mai comandat produse online - perne de dormit - și am pățit rău - erau proaste sau uzate deja.
Am comandat pe 6 și vineri, pe 7 ianuarie mi-au adus perna uzată. Vineri, pe 7, nu i-am mai prins la telefon, așa că am trimis mail cu solicitarea returnării produsului, eventual să mi se trimită altul.
Nu mi s-a răspuns încă la mail, iar când dau telefon, azi e mereu ocupat la firma de produse ortopedice. Pentru această pernă e evident că e uzată sub husă, fiind albă, ca în poze, dar cu pernele de dormit nu puteam nici dovedi. Are și crăpături și murdărie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...