desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 24 august 2016

24 august 2016

După toate că totul fusese perfect în viața mea mai multe săptămâni la rând și totul ar fi fost bine în continuare, ei mi-au făcut tot răul săptămâna trecută, așa cum am povestit. De atunci mă torturează înfiorător, după toate că adevărul întârzie de 32 ani. Acum iar au intrat peste mine cu agresivitate și cu ideea aberantă și ilogică că ei m-au torturat zilele trecute fiindcă credeau că îmi vor scoate prostiile din cap, când până și un idiot poate înțelege că în mintea mea nu era nicio prostie și că tot ce am scris aici și mai am de scris e adevărul. Nu aveau ce prostie să îmi scoată din cap, fiindcă în capul meu au fost numai adevărul și binele. Doar ideile lor pe care ei le scuipă peste mintea mea sunt prostii și minciuni. Deci trebuia să fie adevărul și să scoată ideile alea din mintea altora, nu din mintea mea. Eu am fost numai ceea ce e bun toată viața. Ei sunt monștri de o cruzime înfiorătore vă asigur, și, la adăpostul ideii că eu sunt nebună, își permit numai rău și minciună. Și mă și scuipă din când în când cu ideea ”Iertare Cristina”. Și eram așa fericită și totul era frumos în săptămânile din urmă, după povestirea mea intitulată ”Oroare...” din lunile de primăvară-vară 2016. Nu am avut nici cea mai mică urmă de nebunie toată viața, dar ei îmi vor clar moartea fiindcă implicit, deși eu am fost un om inteligent, ei susțin că ei sunt neapărat mult mai inteligenți decât mine și că ei pot judeca că eu sunt nebună, și că eu nu pot judeca, deși judecata mea a fost perfectă mereu, citiți tot blogul meu dacă nu credeți. Și am avut și sufletul frumos și voi vreți numai întuneric și minciună, este adevărul, veți vedea și în cele ce urmează. În plus mai adaug un lucru pe care nu l-am notat la povestirea ”Oroare..” că printre multe gânduri abjecte în întregime ale lor și fără nicio legătură cu viața mea și memoria mea absolut sigur, unul a intrat peste mintea mea că el este Zăgrean și el consideră să nu mă omoare, ci să îmi lase un venit lunar să pot duce o viață cât de cât. Eu voi muri curând fiindcă așa vreți cu toții și cu toții jucați teatru că eu sunt nebună și chipurile ați venit peste mine fiindcă voiați să îmi ștergeți memoria și tot timpul mi s-a spus că voi îi păcăliți pe proști că eu delirez sau că scriu ideile altora. Dar voi termina de scris acest blog înainte să mor. Iar au intrat peste mine cu ideea că ăla nu poate recunoaște adevărul despre mine că dacă spune adevărul îi omoară copilul. Iar au intrat și ăia care spun mereu ”Stai liniștită/liniștit că nimeni nu o crede pe Cristina” sau că nimeni nu înțelege adevărul. Am ieșit afară și, pe lângă faptul că mi-au spus indirect că interesul lor e să mă omoare, mi-au spus și direct că ”ei o să distrugă totul înainte ca Cristina să termine de scris adevărul”.Acest lucru nu are niciun sens pentru mine. Acum iar mă înțeapă în piept persistent ca acum vreo două zile și nu știu ce este - poate că e inima sau vasele de sânge alăturate, cu care nu am avut probleme până acum.

Vă dau câteva exemple din agresivitatea lor asupra mea în ultimii doi ani ca să aveți o idee despre monștrii care mă chinuie. Ei aruncă asupra mea vorbe de genul ”Ai poftit la carne de copil Cristina” ”S-a futut în țâțe, aia a făcut” ( nu știu ce e aia și nu m-am futut niciodată), ”Nu numai că nu moare dar o să vă pună să îi mâncați căcatul cu lingurița”, și multe altele. Am dat aceste exemple ca să vă explic mai clar că după ce m-am mutat aici au fost mult mai agresivi, cum voi povesti în continuare și că acest gen de violență verbală din ultimii ani, a fost continuu, dar e mult mai blând decât ceea ce a fost în primii mei ani aici. Eu am fost o persoană cu educație superioară și cultură de valoare intelectuală și nu am fost niciodată vulgară și nu am lovit și scuipat pe nimeni, în schimb mereu am dăruit binele și am fost constant eu însămi, deși toți m-au lovit cu un fel de ură pe care nu o pot înțelege, fără niciun motiv și în curând voi muri. De asemena nu am avut niciun episod psihotic cum inventează porcii. Vă explic și mai clar: am fost un om perfect nevinovat și bun. Am fost un om inteligent și oamenii inteligenți prin definiție nu sunt niciodată nebuni. Cu toate că am fost un om drept și nu am lovit pe nimeni absolut niciodată, unii porci au tot intrat peste mine cu ideea ”asemenea psihoză nu a mai existat”, timp de ani de zile. Evident aceasta e o calomnie și atac la viața și cariera și familia omului drept și bun cum am fost eu. Ăia care spun că așa psihoză, etc, nu sunt cu nimic mai presus decât ăia cu căcatul și carnea de copil. Sunt la fel. Și acum mă adresez idioților, dacă cumva există și dacă cumva citesc din întâmplare acest blog: cunoașteți desigur vorba aceea - gândește în afara cutiei (think out of the box) - deci îi întreb: oare dormiți și nu vedeți o realitate clară și obiectivă că porcii ăia care mă scuipă cu idei de psihoză nu fac decât să lovească într-un om bun și normal fără apărare? Ca și cum ar băga cuțitul. Chiar nu vedeți că umblă cu vrăjeli că aș fi nebună? că umblă cu mâța în sacul teoriilor lor absurde? Între timp eu am fost binele absolut mereu și nu am lovit absolut pe nimeni întreaga viață. Niciodată. Acum înțelegeți?

Și încă un lucru. Azi am ascultat puțină muzică clasică. Am fost un om cu educație bună dar ei râdeau de sufletul meu bun și frumos și mă disprețuiau că ascult muzică clasică și își băteau joc. Vă mai dau un exemplu. Eu am ținut mult la țara mea și mi-a plăcut mai ales muzica populară ardelenească și bănățeană și chiar din părițile lui Zăgrean, fiindcă așa m-au crescut. Am ascultat din nou muzică populară din aceea după ce m-am mutat aici. Știți ce s-a întâmplat? M-au masacrat/futut sexual groaznic atunci și unii au intrat peste mintea mea cu ideea ”Țară de futăcioși, asta e România” Nu știu cine era ăla, dar m-a durut să fiu căsăpită, când eram sănătoasă și trupește când m-am mutat aici, când nu am greșit nimic toată viața și sunt disprețuită numai fiindcă fără greșeală am citit mult și am citit cărți bune, și urâtă de toți numai din cauza faptului că am fost un copil orfan dintr-o familie foarte săracă, un om fără bani care chipurile nu are dreptul să acceadă la adevărata sau marea cultură - cărți complexe și grele intelectual, istoria artei, filozofie, etc, lucruri care în mod firesc plac omului inteligent și acesta întotdeauna trage către ele instinctiv, fără nicio vină - vă reamintesc că în anii 80 bibliotecile erau multe gratuite pentru toți săracii și cultura era extrem de ieftină (muzee sau expoziții, etc.)și tata avea o bibliotecă bună în casă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...